Dell predstavio novi Alienware m15 gaming laptop upečatljivog dizajna

Dell je predstavio novi gaming laptop iz serije Alienware, ovog puta dijagonale 15'' kojeg karakterizira revolucionarni industrijski dizajn presvučen legurama magnezija za jaču učinkovitost i mobilnost. Dvije boje, Epic Silver i Nebula Red, djeluju atraktivno i u kombinaciji s lakom prenosivosti laptopa pružaju igračima vrhunsko iskustvo igre bilo gdje s vrhunskim performansama, u rangu s PC gaming iskustvom.
Alienware m15 najlakši je i najtanji gaming laptop do sad. Usmjerenost prema evoluciji I praćenju gaming zajednice omogućila je da Alienware svojom novom generacijom uređaja odgovori potrebama tržišta i dalje ulažući u inovacije vođene vizijama, potrebama svojih korisnika i zajednice.
Unatoč smanjenim dimenzijama i težini, zadržao je svoje snažne gaming performanse. Optimiziran za savršenu izvedbu, dolazi s  dimenzijama 14.3x10.8 inča i samo 2,16 kilograma. Glatki dizajn uskog ekrana omogućava maksimalnu otkrivenost ekrana za što bolje iskustvo scena tijekom igranja u kombinaciji sa sub-17’’ Alienware tipkovnicom mSerije s 1.4mm key travel, anti-ghosting tipkama i četiri Alien-FX zone.
Pokreće ga  8. generacija Intel procesora i NVIDIA GTX 1060 OC i 1070 Max-Q grafičke kartice sposobne za VR i više, s dodatnom podrškom Alienware Graphics Amplifier-a. Uz očekivani paket Alienware Command Centra i AlienFX prilagodljivih RGB osvjetljenja, Alienware Cryo-Tech 2.0. za učinkovito hlađenje, baterija osigurava igranje u trajanju od čak 17 bilo kad i bilo gdje.
Novi Alienware m15 dostupan je po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 1299 dolara (oko 8400 kuna).

Nema komentara:

Pokreće Blogger.